Björneborgsgatan 70 | E-post: info@r-kverktyg.se | Tel: 060-64 11 80

  Våra verktyg för alla tänkbara områden

  Rätt verktyg till rätt pris, vi har verktygen för verkstaden eller garaget, proffs eller hobby.

  Vi har verktygen för alla situationer!

  När det pratas om verkstadsutrustning så är det vanligtvis ett samlingsnamn för alla verktyg som brukar finnas i en verkstad. Det kan vara allt ifrån en domkraft till bilen, utrustning för avfettning av fordon till traditionella verktygstavlor. Kort och gott de verktyg som du kan tänkas behöva i det dagliga arbetet.

  Handverktyg från tillverkare som: Fabrikat, Facom, Knipex, Bahco, Tengtool, Kamasa, Hultafors, Bondhus, Wera, Stanley, Mora, Gränsfors, Bessey, Ridgid, Wibe, Irwin.

  Rätt verktyg till rätt pris

  Vår strävan är att du ska kunna hitta det som du letar efter till din verkstad eller till ditt garage i vår butik. Vi har samlat ett sort sortiment med verktyg från välkända tillverkare inom branschen som vi själva vet tillverkar pålitliga produkter

  I vår butik har vi över 22 000 artiklar och vi strävar efter att kunna erbjuda verkstadsutrustning som passar varje ändamål. Om du befinner dig i närheten av Sundsvall så kan du besöka vår butik och pröva på många av våra verktyg på plats. 

  Verkstadsutrustning från tillverkare som: X-ponent, AC Hydraulik, Bahco, Germ, Gelins KGK.

  Image

  Dieselvärmare

  Airrex är marknadsledande inom dieseldrivna infravärmare. Airrex infravärmare har redan tillverkats i närmare 30 år och bara fabrikens produktutvecklingsavdelning sysselsätter cirka 40 personer och därmed är Airrex i den absoluta världstoppen i detta område.

  Läs mer här

  Vill du veta mer?

  Behöver du hjälp att hitta rätt eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda?  Hör av dig till oss på 060-64 11 80 eller skicka in din fråga via vårt kontaktformulär.
  © 2024 R-K Verktyg Björneborgsgatan 70 854 62 Sundsvall