Björneborgsgatan 70 | E-post: info@r-kverktyg.se | Tel: 060-64 11 80

  Ett urval av Festool på R-K Verktyg. Kontakta oss vid köp eller info.

  Image

  Cirkelsåg 18V - HKC 55 EB-Basic-FSK 420

  Sågning på längden och tvären upp till 55 mm materialtjocklek. Perfekt för mobil användning på byggarbetsplatsen.

   

   

  7646:- exkl moms
  Image

  Sticksåg Carvex 18V - PSC 420 EB-Basic

  Med denna känns till och med snäva kurvor som raksträckor. Med 3 800 slag per minut ger den effektstarka, energieffektiva EC-TEC-motorn alltid kraftfull och snabb sågning.

  4919:- exkl moms
  Image

  Skruvdragare 18V
  - T 18+3-Basic

  För full flexibilitet när du borrar och skruvar, CENTROTEC snabbytessystem. Helt elektronisk vridmomentinställning och- frånkoppling för exakt skruvnin


  3313:- exkl moms

   

  Image

  Skruvdragare 18V
  - C 18-Basic

  Bygelhandtag. För full flexibilitet när du borrar och skruvar, CENTROTEC snabbytessystem. Helt elektronisk vridmomentinställning och- frånkoppling för exakt skruvning.

  3313:- exkl moms
  Image

  Slagskruvdragare 18V - TID 18-Basic

  TID 18 har den nya generationens borstfria EC-TEC-motor där motor, elektronik och batteri samverkar för kraftfullt och precist arbete. Tre varvtalssteg och vridmoment på 180 Nm ger kraft att förlita sig på. För finessen står T-läget som själv doserar kraft vid självborrande plåtskruv.

  3795:- exkl moms
  Image

  Skruvdragare 18V - TDC 18/4 I-Basic

  Kraftfulla. Flexibla. Med 4 växlar för varje uppgift. Med det bästa växlingskonceptet någonsin. Lika bra i trä som metall: TDC klarar tuffa tag och är enormt robust och uthållig med sin borstlösa EC-TEC-motor. Den bästa borr/skruvdragare som Festool någonsin byggt!


  3965:- exkl moms
  Image

  Tigersåg RSC 18-eb Basic

  Den batteridrivna tigersågen RSC 18 från Festool är stark, snabb och superrobust. Med borstlös EC-TEC-motor, tillkopplingsbar pendelrörelse och låga vibrationer är den lätt att styra och kan ösa på ordentligt. All kraft överförs till sågbladet i stället för till maskinen eller armarna. RSC 18 och tillbehören förvaras överskådligt och väl skyddade i den tillhörande Systainern.

  4410:- exkl moms
  Image

  Kap/gersåg - KAPEX KS 60 E-Set

  Kompakt eftersom styrstängerna inte sticker ut. Den kompromissar inte heller när det gäller precision och användbarhet, tack vare en geringsvinkel på upp till 60° och en lutningsvinkel på upp till 46° resp. 47° åt båda håll. Nya KAPEX KS 60 är perfekt för byggarbetsplatsen

  11494:- exkl moms
  Image

  Bordsåg - TKS 80 EBS

  Med Festools bordsåg TKS 80 hör allvarliga skärskador till det förflutna. Nästan en tredjedel av olyckorna skadar händer/fingrar och av dessa är hela 80% så pass allvarliga att de leder till bestående besvär, dvs medicinsk invaliditet.

  25991:- exkl moms
  Image

  Sänksåg 230V - TS 55 FEBQ-Plus-FS

  Vårt mästerverk. Avsevärt mycket bättre. Nu dubbelt så snabb. Nästan splitterfritt på båda sidor med det monterbara splitterskyddet. Även när sågen svängs förblir skärkanten på 90° till 47° alltid oförändrad.

  8351:- exkl moms
  Image

  Dammsugare - CLEANTEC CT 15 E

  Perfekt för rengöring på arbetsplatser, i verkstäder och på kontor: med en behållare på 15 liter suger CLEANTEC CT 15 upp damm, smuts och vatten. Tack vare formen kan nästan hela behållarvolymen utnyttjas, så att du kan arbeta länge utan att byta filtersäck.

  4187:- exkl moms
  Image

  Dammsugare - CLEANTEC CTM 26 E

  CLEANTEC CTM 26 med en behållarvolym på 26 liter har stor kapacitet tack vare behållarens utformning. Konstant hög sugeffekt tack vare kompakt högeffektsturbin. Antistatfunktion mot statisk uppladdning under arbetet.

  10890:- exkl moms
  Image

  Sänksåg 18V - TSC 55 KEB-Basic

  Sveriges mest sålda sänksåg. Här i batteriversion. Ofta går det på en millisekund: rekylen är den vanligaste orsaken till allvarliga personskador med sänksåg. Därför stannar det unika Kickback-stoppet sågklingan i våra batterisänksågar blixtsnabbt och skyddar inte bara ytan, utan minimerar också risken för handskador.

  7400:- exkl moms
  Image

  Skruvautomat 18V - DWC 18-4500 Basic

  Specialisten på gipsskivor: den korta längden och välbalanserade tyngdpunkten ger optimal viktfördelning – även ovanför huvudet. Med magasintillsatsen för bandade skruvar är den förstahandsvalet för snabb och exakt skruvning med en hand – med exakt djup och enorm takt. Genom den innovativa Stop-and-Go-funktionen är den borstlösa EC-TEC-motorn bara igång när det behövs

  5073:- exkl moms
  Image

  Förbindningsfräs - DOMINO DF 500 Q-Plus

  En patenterad och för handmaskiner unik fräsprincip för exakt och enkelt arbete. Mångsidig användning med brickstorlekar från 4 x 20 mm till 10 x 50 mm. Anslag som går snabbt och lätt att ställa in, för precisa resultat. Ergonomisk form för enkelt arbete, oavsett position.

  12045:- exkl moms
  Image

  Överhandsfräs - OF 1400 EBQ-Plus

  Den behändiga tusenkonstnären: handöverfräsen OF 1400 väger bara 4,5 kg och är därmed en av de lättaste maskinerna i sin klass. 70 mm fräsdjup övertygar när man ska fräsa för beslag eller använda frässchabloner. Vridstyv grundplatta med styrpelare som är fixerade på båda sidor.

  9035:- exkl moms
  Image

  Isolersåg 18V - ISC 240 EB-Basic

  Perfekt avstämda sågblad med stabiliseringsblad ger snabba och exakta snitt i flexibla isoleringsmaterial av mineral- och naturfiber samt ljudisoleringsplattor i PUR. Klarar till och med de allra tjockaste isoleringsmaterialen tack vare sågblad med stabiliseringsblad för sågdjup upp till 350 mm.447 


  5816:- exkl moms
  Image

  Styrskena 1400mm - FS 1400/2

  Uppfunnen och fulländad av Festool: styrskenan. För snitt och noter med imponerande precision. Med glidbeläggning för att maskinerna ska gå lätt, ett spår för skruv- och enhandstvingar eller splitterskyddet för en splitterfri sågning. Finns i flera längder.

  1351:- exkl moms
  Image

  Vinkelanslag
  - FS-WA/90°

  90°. Inte mer. Inte mindre. Anslaget, som är fräst ur ett stycke aluminium, garanterar en exakt vinkel. Genom snabbspänningssystemet monteras vinkelanslaget på styrskenan på nolltid och blir en mobil skivsåg tillsammans med sänksåg/cirkelsåg. Aluminiumanslag CNC-fräst.

  1951:- exkl moms
  Image

  Slip/polermaskin - RO 90 DX FEQ-Plus Rotex

  Fyra maskiner i en: mindre platta, större mångfald. Den nya slip- & polermaskinen ROTEX RO 90 briljerar med sin beprövade ROTEX-princip vid grovslipning, extrafin slipning och polering. Och nu slipar den hörnen också: med FastFix-systemet byter man slip- eller polerplattan mot deltaplattan så att ROTEX RO 90 blir en deltaslip.

  7373:- exkl moms
  Image

  Slip/polermaskin - RO 150 FEQ-Plus Rotex

  ROTEX RO 150 med 3-i-1 – för grovslipning, finslipning och polering. Slimmar din verktygspark samtidigt som den blir mer användbar. Med ett och samma verktyg får du extremt kraftig slipeffekt vid grovslipning, superfin finish vid extrafin slipning och perfekt resultat vid polering.

  8834:- exkl moms
  Image

  Vägg/takslip - LHS 2 225 EQI-Plus

  Den nya generationen av vägg- och takslipen PLANEX revolutionerar väggslipningen – med LED-belysning och excenterrörelse. LED-belysningen fungerar som ett inbyggt släpljus så att du kan upptäcka ojämnheterna medan du slipar. Långlivad: den direktdrivna borstlösa EC-motorn är robust, slitstark och underhållsfri.

  17199:- exkl moms
  Image

  Betongslip
  - RG 130 E-Plus

  RG 130 kan Festool erbjuda en robust och tillförlitlig maskin för borttagning av kakel- och parkettlimrester. Genom det uppfällbara borstsegmentet kan du arbeta ända in till väggen. Slipp farligt damm: i kombination med dammsugaren CTM 36 AC RENOFIX arbetar betongslipen RENOFIX RG 130 hälsovänligt.

  11025:- exkl moms
  Image

  Omrörare - MX 1000 RE EF HS2

  Slipp dammoln när du blandar: med MX-omrörarna och MX-utsuget, som enkelt kläms fast på hinkens kant, kan du i fortsättningen blanda alla material utan att det dammar. Det kommer inte bara dina lungor, utan också ryggen att tacka dig för. ErgoFix-höjdjustering med integrerad snabbytesfunktion.

  3707:- exkl moms

  Vill du veta mer?

  Behöver du hjälp att hitta rätt eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda?  Hör av dig till oss på 060-64 11 80 eller skicka in din fråga via vårt kontaktformulär.
  © 2024 R-K Verktyg Björneborgsgatan 70 854 62 Sundsvall